Gizlilik Politikası

İstanbul Konaklama (“biz,” “bizim,” veya “işletme”), işletmemizin sunmuş olduğu İstanbul’da konaklama hizmetleri sırasında kişisel verilerinizi nasıl topladığımız, kullanıldığı ve korunduğu konularında sizi bilgilendirmek amacıyla bu Gizlilik Politikası’nı sunar.

1. Kişisel Verilerin Toplanması ve Kullanılması

Kişisel veriler, konaklama hizmetlerimizi sunmak ve iyileştirmek, rezervasyon işlemleri gerçekleştirmek, iletişim sağlamak, hizmet kalitesini artırmak, güvenlik sağlamak ve yasal gerekliliklere uymak amacıyla toplanır ve kullanılır.

2. Kişisel Verilerin Paylaşımı

Kişisel verileriniz, yasal gereklilikler doğrultusunda veya hizmet sağlama amaçları için iş ortakları veya yetkilendirilmiş kişilerle paylaşılabilir.

3. Kişisel Veri Güvenliği

Kişisel verileriniz, gizlilik ve güvenlik standartlarına uygun olarak korunur. Veri güvenliği önlemleri ve sıkı politikalar uygulanır.

4. Çocukların Gizliliği

Çocukların gizliliğini korumak önemlidir. İşletmemiz, 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek kişisel veri toplamaz.

5. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

KVKK kapsamında, kişisel verilerinizle ilgili bazı haklara sahipsiniz. Bu haklar, erişim hakkı, düzeltme hakkı, silme hakkı, işleme itiraz hakkı, veri taşınabilirlik hakkı ve otomatik karar verme hakkını içerir. Bu haklarınızı kullanmak için bize başvurabilirsiniz.

6. Çerezler (Cookies)

Web sitemizde çerezler kullanılabilir. Çerezler, web sitemizin daha iyi çalışmasını sağlar ve ziyaretçilerimizin tercihlerini anlamamıza yardımcı olur. Çerez kullanımı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Çerez Politikamıza başvurun.

7. Değişiklikler ve Güncellemeler

Bu Gizlilik Politikası zaman zaman güncellenebilir. Güncellemeleri öğrenmek ve haklarınızı daha fazla anlamak için düzenli olarak incelemenizi öneririz.

İletişim

Gizlilik politikamızla ilgili sorularınız, istekleriniz veya şikayetleriniz için lütfen [İşletme Adı] ile iletişime geçin.

info@istanbulkonaklama.com

İlgili Yazılar